Alles wordt kleiner, behalve jouw buik – een coronanovelle

‘Alles wordt kleiner, behalve jouw buik’ is een novelle die in juni 2020 verscheen bij De Standaard Uitgeverij als gratis online boek, en later ook te koop in een fysieke pocketeditie. Het verhaal gaat over een koppel dat een kind verwacht wanneer plots de Coronacrisis toeslaat. Het land gaat in lockdown en opeens staat alles stil. In wat voor wereld zal het kind geboren worden? Wordt alles ooit nog zoals voorheen, of dient er zich een geheel nieuwe realiteit aan? Wat voor toekomst is het, die samen met hun dochter het levenslicht zal zien?

Een boek over de kleine en grote dingen van het leven, in het licht van de onzekere toekomst die de COVID-19 epidemie boven ons aller hoofd deed opduiken.

Dit verhaal kan perfect op zichzelf gelezen worden, maar tegelijk is het voor wie dat boek gelezen heeft ook een vervolg op Groter dan ons. Hetzelfde hoofdpersonage, Herman, staat centraal. De online versie kan je hier gratis lezen, of download de pdf door hieronder te klikken op de cover. De pocketeditie kan je kopen in de boekhandel of bestellen door een mailtje te sturen naar dit adres.

8D472CDB-AD3A-4D37-BE00-352E60114553

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s